03-05-14

Svart-hvitt. En forurenset by og gråe farger. Blod i fontenene og involler i rennesteinene. Atomkrigen startet i tjuetrettièn.

BOM, SPLÆT, SKRIK. Menneskeheten hadde en alkoholisert kannibalorgy i brakkene, buhu, buhu, buhu!

Men så dukket plutselig danserne opp! Hæ? «Shake your booty, shake your hair» skrek de til massen og kastet glitter på dem. Regnbuer, glitter og gratis veganbuffèt! Hæ? «Å kom igjen da, sutrekopper» sa danseren i kaninkostyme. «Lev litt».

Nei, vet du hva, dette blir for useriøst. Barna sulter, kaos, lovløshet, vi er fortapte!

«Pfft! Det er bare noe du sier for å rettferdiggjøre at du er passiv» svarte Einstein-danseren. Men, men, jeg er bare realistisk. Kan dere ikke bare stikke av? Jeg vil snakke om apokalypsen.

Fedrene må spise barna sine for å overleve, skyskraperne faller sammen som korthus. Akk! Jeg dåner. Gullfisken min døde da jeg slapp den ut i den radioaktive syreelven. Den var fri helt i fra den hoppet ut av gullfiskbollen til den landet i elven. FREE WILLY! FREE WILLY!

«Drit og dra» sa tilskuerne. «Danserne har ett poeng». De gikk bort til buffeten og spiste seg mette på soyaburgere. «Mmm. Smaker mye bedre enn menneskelår» sa gutten som manglet ett bein. Alle lo. Og så levde de lykkelige i alle sine dager.

*Sukk*


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s